Stilingi ir praktiški gali būti net elektros ilgintuvai

Įsirenginėdami namus ar biurą, atsikraustę į jau įrengtas patalpas, neretai susiduriame su problemomis dėl elektros lizdų vietų ir skaičiaus.  

Net kruopščiai apgalvojus kiekvieną detalę, atsitinka taip, kad naujas grotuvas ar kitas elektros prietaisas neturi priėjimo prie elektros energijos. Ką daryti? Išeitis – stilingi ir prie interjero derantys AVOLT ilgintuvai!

Toliau skaityti

Ką verta žinoti, norint terasą papuošti lempučių girliandomis?

Puiku, jei tai buvo numatyta prieš projektuojant jūsų terasą, tačiau kartais reikia gerai pamąstyti, kaip teisingai instaliuoti lemputes. Profesionalių lempučių girliandų pajungimo laidas parduodamas atskirai, taip pat atskirai galima įsigyti prailginimo laidus, kurie standartiškai būna 1 m, 3 m ir 5 m. Kadangi giliandos jungiasi tarpusavyje kaip ir prailginimo laidai. Jeigu jums reikia sujungti girliandas 4 m atstumu, tai galite sujungdami 1 m ir 3 m prailginimo laidus. Sprendimas labai paprastas ir tikrai pigesnis, nei papildomai perkant buitinius elektros prailgintuvus.

Toliau skaityti

Kokį apšvietimą rinktis Jūsų baro terasai? Kaip suteikti restoranui dar daugiau prabangos?

Vasaros sezonas malonus ne tik dėl gero oro, bet ir dėl to, kad mėgautis skaniu maistu, gėrimais, šeimos ir draugų kompanija galime lauko kavinėse ar restoranuose. Pripažins kone kiekvienas, kad daug jaukiau sėdėti lemputėmis apšviestoje terasoje. Tai suteikia ne tik daugiau elegancijos, romantikos, bet ir sukuria gerą nuotaiką.

Toliau skaityti